Jump to content

SilviuART

Administrators
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by SilviuART

 1. SilviuART

  Predator 2018

  Grupul din care fac parte Casey, McKenna, Williams și Sapir se rătăcește într-o junglă în care sălășluiește un monstru, dar deși toată lumea pare să știe despre existența acestuia, nimeni nu îndrăznește să spună nimic, de teama de a nu-i invoca înfricoșătoarea prezență. Aceștia încep să dispară unul câte unul și să găsească morți jupuiți atârnați prin copaci, însă abia după ce se întâlnesc cu singurul supraviețuitor care a reușit să scape cu viață dintr-o confruntare directă cu monstrul, tinerii își dau treptat seama că este posibil să se afle într-o primejdie
 2. SilviuART

  Ce masini va plac?

  Lasa-ti poze cu masini care va plac...
 3. Ce faceti praduitorilor?

 4. SilviuART

  Model cerere avatar/semnatura

  1. Tipul lucrarii: 2. Dimensiuni: 3. Stock: 4. Text principal: 5. Text secundar(only-games.ro): 6. Detalii: 7. Modelul textului: • Pentru avatare folositi : 150x300 sau 150x250 [ REGULI ] • Minim 15 posturi ! • Sa adaugati textul kround.ro ca text secundar,altfel cererea voastra va fi respinsa. ( Desingeri > daca faceti o poza fara kround.ro riscati ban ) • Daca vreti sa face-ti o alta cerere de avatar/semnatura, aveti voie sa face-ti alta peste o saptamana de la ultima cererea a voastra! • Nu aveti voie sa faceti cereri pentru alte persoane primiti direct T/C. • Este neaparat un stock pentru genurile de creati care necesita unul. • Ce-i cu mai mult de 2 warns nu au voie sa faca cerere. • Nu aveti voie sa cereti mai multe avatare/semnaturii/etc intr-un singur post. • Membrii ce detin grade pe forum nu sunt nevoitii sa aiba 15 posturi pentru cerere. • Cererile inactive se vor inchide dupa 7 zile de la postarea acesteia.
 5. SilviuART

  Model postare - Cadouri

  • Model 1. Persoana caruia ii oferi cadoul: 2. Cadou: 3. Alte precizari: • Regulament: 1. Sa adaugati textul kround.ro ca text secundar,altfel topicul va fi sters si riscati sa primiti 1 warn! 2. Membrii ce nu au nici o legatura cu topicul si fac posturi cu raspunsuri "generice" , se considera post-hunt si se sanctioneaza cu 1 warn! (Exemplu: Foarte frumos este cadoul.) 3. Orice cadou inutil de orice tip, ce nu v-a ajuta comunitatea in niciun fel, va fi considerat post-hunt si se sanctioneaza potrivit regulamentului forumului.
 6. Model cerere designer & regulament ! Nick: Varsta: Discord: Grad: Descriere: La ce crezi ca ne poti ajuta?: Dece crezi ca meriti acest grad?: De cat timp te ocupi?: Cea mai buna lucrare a ta, (poza + psd): Alte detalii: Regulament Sa ai creat un portofoliu. Sa ai o activitate decenta inainte de cerere la sectiunea "Cereri" sau "Cadouri". Ca sa prezinti lucrarea ta reusita, necesita dovada, cum ar fi fisierul psd.
 7. SilviuART

  Portofolii [Regulament]

  Regulament portofolii Numele topicului trebuie sa fie: "[PORTOFOLIU] Nume" / "Portofoliu | Nume". Nu aveti voie sa faceti rip, cine este prins va primi T/C la portofoliu. Pentru a se evita post-hunt-ul, este adaugata regula urmatoare: La o inactivitate mai mare de 30 de zile ( 1 luna de zile ) in portofoliu, topic-ul respectiv primeste T/C. Pentru re-deschidere, creatorul va trebui sa dea un PM unui designer. Acest regulament poate suferi modificari in viitor. [!] Designerii au dreptul de a cere .psd-ul unei lucrari la maxim 24 de ore de la postarea acesteia in portofoliu. Daca acesta nu este prezentat in decurs de alte 24 de ore, respectivul este sanctionat cu T/C la portofoliu. [!] Userii ce au primit 'Locked' la portofoliu pentru 'Inactivitate' si vor sa continue sa posteze in el sunt rugati sa trimita un PM unui Designer. Model PM redeschidere portofoliu: Link portofoliu: Vei continua sa postezi in portofoliu?:
 8. SilviuART

  Resurse Stock-uri

  Salut! M-am gandit ca multi cautati avatare frumoase pe Google, dar nu gasiti asa ca am decis sa va arat cateva site-uri cu imagini pentru avatare / semnaturi. http://toca98.tumblr.com/ Masini / Animal / Fete / Peisaje / Panorame / Jucatori de fotbal http://authenticator03.tumblr.com /Fete / Animal / Masini
 9. Astazi vom invata cum sa folosim “Smart Objects” in Photoshop. “Smart Objects” este o optiune foarte folositoare in Photoshop CS2, CS3, CS4, CS5. Sigur v-ati intalnit cu situatia in care a trebuit sa modificati o imagine micsorand-o si apoi dorind sa o readuceti la dimensiunea initiala ati observat ca ati pierdut din calitatea imaginii. Optiunea “Smart Objects” este solutia acestei probleme. Cu ajutorul acestei optiuni veti putea mari si micsora imaginea ori de cate ori veti dori fara a afecta calitatea imaginii. Cum sa transformi un “layer” in “smart object”: Puteti sa deschideti direct imaginea ca “Smart Object”. Pentru a putea face asta trebuie sa va duceti la File > Open as Smart Object… Imaginea se va deschide intr-un “layer” nou si o veti putea modifica la dimensiunea dorita fara a face alte modificari si nealterand calitatea imagini.
 10. Regulament Discuții Generale Titlu topicului trebuie să fie cât mai la subiect cu topicul. Exemplu: Voi ce quest-uri primiți de obicei pe server? Regulament postare & sancțiuni Titlurile aiurea sunt sanctionațe cu ștergerea topicului și 5 warning points. Este interzis spam-ul, miștourile sau posturile făcute aiurea în topicuri. Este interzisă folosirea emoticoanelor în titlul topicurilor. Este interzis să aveți un limbaj obscen / vulgar în topicuri, se sancționează cu warn/suspend în funcție de gravitate. Este interzisă crearea topicurilor ce au un conținut pornografic / indecent. Nu aveți voie să deschideți un topic sau să creați același tip de conținut dacă a mai fost deschis deja pus la dispoziție de către alți membrii. Topicurile cu o vechime de 7 zile vor fi inchise, chiar dacă s-a mai postat sau nu în acestea. Topicurile cu "La mulți ani!" vor fi închise dupa 48 de ore de la deschiderea acestora. (!) Pentru regula cu numărul 8: atenție, dacă cineva a deschis deja un topic cu respectiva persoană, nu aveți voie să o faceți și voi. Orice încălcare a regulilor va duce la penalizarea cu 5 warn points pe forum !
 11. În ultimii ani, industria de divertisment a cerut în mod repetat ca Google să implementeze măsuri de combatere a pirateriei. E drept, serviciile lor sunt îngreunate sau chiar renegate de mulți oameni care au o paletă vastă în ceea ce privește piraterie de pe internet la ora actuală. Pirateria este inamicul suprem al multor industrii și asta pentru că încalcă drepturile de autor în rezultatele Google. Cererea nu este nouă, dar președintele EMEA Business&Operations a specificat că aceste măsuri sunt imposibil de aplicat. Google a implementat constat diferite măsuri anti-piraterie, ca răspuns al cererilor neîncetate. Chiar și așa, nu este suficient. În prezent, gigantul răspunde la cererile de retargere trimise de deținătorii de drepturi de autor. Motorul de căutare șterge rezultatele încălcării și demontează domeniile celor care încalcă regulile. Cu toate acestea, același conținut reapare adesea pe alte site-uri sau într-o altă locație ale aceluiași site. La începutul acestui an, mai multe grupuri de muzică au afirmat că situația actuală obligă deținătorii de drepturi de autor să se învârtă încontinuu într-un cerc, care nu rezolvă problema de bază. În timp ce Google înțelege rațiunea din spatele plângerilor, compania nu crede într-o soluție mai proactivă. E drept, asta nu înseamnă că Google nu se ține pe poziții. Brittin subliniază că a investit multe milioane în instrumente anti-piraterie. Rămâne de văzut când și dacă acestă problemă care planează de ceva ani între deținătorii de drepturi de autor și serviciile de piraterie va fi ameliorată de Google. Deși, la cum se văd lucrurile de prezent, balanța înclină spre o parte câștigătoare, pirateria. În timp ce compania nu vede nicio locație pentru filtrarea proactivă în rezultatele căutării, cei din industria muzicală consideră că este posibil. În mod ideal, doresc un tip de algoritm sau tehnologie automată care elimină rezultatele încălcării fără o notificare DMCA vizată. Acest lucru ar putea fi similar cu sistemul Content ID al YouTube sau cu mecanismele de filtrare pe care le utilizează Google Drive, de exemp
 12. SilviuART

  Sistem Operare iOS 10 Apple

  * Apple nu ne-a dezamăgit și a anunțat noul sistem de operare pentru dispozitive mobile. Acesta este disponibil deja pentru dezvoltatori urmând ca o versiune beta să fie lansată pentru testare de către utilizatori în luna iulie. Versiunea finală a iOS 10 va fi lansată în toamnă și va fi disponibilă gratuit pentru modele de iPhone începând de la iPhone 5, pentru toate iPad Pro și iPad Air, de asemenea și pentru modelele de iPad începând de la generația a patra în sus, iar în ce privește iPad Mini cerința minimă este generația a doua. * Una dintre cele mai importante inovații anunțate este aceea a notificărilor în ecranul de blocare. Este vorba despre ceea ce a fost numit de cei de la Apple “rich notifications”. Acestea ne vor permite accesul facil la mai multe informații, legate de notificările primite, din diferite aplicații, fără a mai fi nevoie să deblocăm telefonul. De asemenea va exista și opțiunea de a șterge toate notificările. Pentru utilizatorii de iPhone 6s sau 6s Plus interacțiunea cu notificările va fi și mai simplă datorită integrării cu 3D Touch-ul. Va fi introdusă și posibilitatea de a accesa camera și widgeturile din ecranul de blocare prin simpla glisare a degetului spre dreapta sau spre stânga. Pentru a face totul și mai simplu și mai ușor accesibil, funcționalitatea ”raise to wake” va “trezi” telefonul în momentul în care îl vom ridica la nivelul ochilor, așa cum se întâmplă deja la Apple Watch. + Recunoașterea facială, și pe bază de geolocație, inteligentă ne va grupa fotografiile ca momente memorabile într-un nou tab, denumit sugestiv “Memories” care va apărea în Photos. + De funcționalități și îmbunătățiri noi se va bucura și aplicația Maps. În primul rând interfața va fi îmbunătățită făcând aplicația “mai simplă și mai intuitiv de utilizat” după spusele celor de la Apple. Se vor putea face rezervări la restaurant sau comanda curse Uber direct din aplicație, mulțumită faptului că se vor putea integra extensii ale dezvoltatorilor care să asigure integrarea cu alte aplicații. De asemenea în momentul în care o anumită rută a fost stabilită va fi foarte ușor să găsești benzinării, localuri unde să poți bea o cafea sau să iei masa. (n.r. rămâne de văzut în ce măsură aceste modificări se vor regăsi și în harta pentru România) + Apple Music va avea parte de asemenea de o interfață nouă despre care se vorbea deja de ceva vreme. Ca și în cazul Maps, scopul modificării interfeței este acela de ușura utilizarea aplicației, găsirea muzicii dorite, cu alte cuvinte conținutul să devină “eroul” principal. Vor fi modificări ale tab-urilor Library, For You, Browse și Radio și va fi adăugată și posibilitatea de a căuta în muzica nouă. Totodată vom putea vedea și versurile melodiei în timp ce o ascultăm. + Apple News este deja de ceva vreme disponibilă în câteva țări, printre care din păcate nu se regăsește și țara noastră. Să sperăm totuși că această stare de fapt se va modifica cât de curând și să notăm până atunci faptul că acesteia i s-a adăugat, asemenea App Store-ului, opțiunea de abonament. + Home este o aplicație cu totul nouă care și-a făcut apariția în iOS 10. Este aplicația cu ajutorul căreia poți controla toate dispozitivele compatibile cu HomeKit pe care le ai în casă. Nu va mai fi nevoie să descarci aplicațiile dezvoltate de fiecare producător separat ci vei avea acces facil la controlul tuturor acestor dispozitive dintr-un singur loc, unde le vei putea și grupa în “scene” permițând controlul dintr-o singură comandă a tuturor dispozitivelor dintr-o scenă. + Una dintre cele mai importante inovații introduse de noua versiune de iOS este faptul că se vor putea integra aplicații ale altor dezvoltatori cu Siri. Asta înseamnă că-i vei putea cere lui Siri, spre exemplu, să trimită un mesaj unui prieten pe Facebook, sau să-ți comande o cursă Uber, sau de ce nu să caute un anumit clip pe YouTube. + Au mai fost introduse facilități precum tastatura cu emoticons în iMessage, dar și posibilitatea de a previzualiza link-urile din mesaje fără a mai fi nevoie să le deschizi. A fost creat un API care va încerca să standardizeze comunicațiile prin VoIP. * Telefoane si dispozitive Apple compatibile noului sistem de operare Apple iOS 10 (poza atasata) . Topic realizat de Andrei Marian B. avand ca sursa google Acest articol este din 2016
 13. Pentru a instala skin-ul dorit avem nevoie de programul Spark (https://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=1503 ) Pasul 1. Intram in Spark! http://u.cubeupload.com/Martaz/f631.png Pasul 2. Click pe File > Open http://u.cubeupload.com/Martaz/2682.png Pasul 3. Alegem folderul 'models', il gasim in folderul unde avem gta-ul instalat. http://u.cubeupload.com/Martaz/8433.png Pasul 4. Click pe gta3.img apoi > Open. http://u.cubeupload.com/Martaz/dd34.png Pasul 5. Bagam fisierele de la respectivul skin, click pe File > Save. http://u.cubeupload.com/Martaz/d1e5.png Gata, skinul a fost 'instalat' cu succes. Acum, cum aflam pe ce skin din joc l-am bagat?! Simplu! Intram pe http://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:All, copiem numele de la skin (in cazul de fata: swmycr), apasam "CTRL+F" > scriem 'swmycr' si o sa ne apara skinul. http://u.cubeupload.com/Martaz/skinyesmartazcopy.png
 14. SilviuART

  Comenzi SourceMod

  Aici aveti un tutorial creat de owner-ul comunitatii Krond , tutorial explicativ pas cu pas in limba romana pentru o performanta maxima a PC-ului dvs. Daca v-a fost de folos , anuntati-va cunostintele , prietenii care joaca acest joc in sensul de a-i ajuta si pe ei cu o performanta maxima a jocului . Solicit administratorii comunitatii/fondator sa schimbe tipul de topic in (pinned) , multumesc .
 15. Problema : poze/video: (!) doar cei ce sunt afiliati au voie la acest topic !
 16. SilviuART

  Setare grafica

  Nume Tutorial: Graphics / Setari Grafica Descriere: Setari pentru o grafica, luminozitate imbunatatita atunci cand jucati pe harti intunecate Adaugati aceste setari in configul personal, sau tastati-le in consola inainte de conectare pe server gamma "3" brightness "5.5" lightgamma "0.9" fastsprites "0" gl_spriteblend "0"
 17. SilviuART

  Tutoriale [Model]

  Nume Tutorial: Descriere:
 18. Reputaţia extraordinară pe care Valve o are nu doar în rândul jucătorilor, ci şi în cel al dezvoltatorilor de jocuri, a făcut ca aceştia, în cadrul unui sondaj organizat de International Game Developers Association (IGDA), să declare că preferă să lucreze la firma din Bellevue, Washington, mai mult chiar decât dorinţa de a munci la propria companie (!). În clasament mai sunt menţionare companii ca Ubisoft, BioWare sau Double Fine. În mod (deloc) surprinzător, Electronic Arts nu se află în primele 10 locuri. Valve Propria mea companie Activision Blizzard BioWare Ubisoft Actualul meu angajator Nintendo Naughty Dog Double Fine Bethesda Game Studios
 19. SilviuART

  Staff [Cerere Grad]

  Nume : Numele tau real Nick : Nick-ul tau Varsta : Varsta ta (minim 17 ani) Oras: exemplu Bucuresti Functia de: Moderator/Helper forum Experienta in moderare: Posturi pe forum : 50 (minim 50) Activitate pe forum : minim o ora pe zi Cunoştinţe ipb : Atentie: Nu se cere functia de Fondator /Owner. Vrem sa fiti sinceri cu varsta pe care o aveti ,daca mintiti in legatura cu varsta rank-ul va fi scos. Daca nu sunteti dornici sa va tineti de treaba, si nu aveti experienta, nu postati degeaba. Cine va fi in STAFF, sa ramana pana la final, nu sa se retraga sau sa nu-si faca treaba si sa fie dat afara !
 20. SilviuART

  Parteneriat [Model Cerere]

  Numele comunitate: Adresa comunitate: Numar membri: Numar posturi: Data deschideri: Nume Fondator: Contact Fondator: (de preferat Steam) Descriere forum/site: Imagine mini-banner: (de preferat urcat pe hostul propriu) Ai adugat bannerul nostru ?:
 21. SilviuART

  Prezinta-te [Model]

  Nick-ul tau: Numele real: Prenumele real: Varsta reala: Locatia: Jocuri preferate: O scurta descriere depre tine: De unde ai aflat de Only-Games:
×